Læretid på Røros? Røros hotell søker 2 kokk lærlinger

Kirkegata Steinar.jpg

Kokke lærling i Røros Hotell Gruppen.

Røros Hotellgruppen er den største reiselivsaktøren i fjellregionen og består av Røros Hotell, Vertshuset Røros, Erzscheidergården og Kaffestuggu. Som lærling hos oss vil du ha mulighet til å oppleve og jobbe på alle steder. Besøk gjerne våre nettsteder og les mer om oss.

Under opplæringen vil du få en veldig variert læretid. Læretiden startes som regel på Røros Hotell. Vi er ett fullservice-hotell som serverer frokost, lunsj, middag. Her gjennomfører vi alt fra store konferanser, små intime selskap og en lobby bar hvor vi har enkel men god mat. Røros Hotell er vi pr dags dato 9 kokker og vårt kjøkkenspråk er norsk.

Vi har lang erfaring som lærebedrift og har lærlinger også i resepsjon/servering. En av våre kokkelærlinger tok fagbrev i juni og vi har en som skal opp til fagprøve nå i august.

Hverdagene våre er veldig varierte og aldri kjedelig. Det fantastiske med et hotellkjøkken er at vi har alltid noe å gjøre. Etter en tid hos oss er det muligheter for å hospitere hos våre kollegaer på Vertshuset eller Kaffestuggu. Dette er en kjempemulighet til å se mer, lære mer og ikke minst se hvor forskjellig vi driver selv innen samme gruppe. Vertshuset sine kjøkkensjefer er velrennomerte unge kokker med nye ideer og en moderne tilnærming til våre lokale råvarer. Kaffestuggu er plassen hvor den jevne Rørosing spiser sin husmannskost når man ikke vil lage selv, tradisjonsrikt og hjemmelaget.

Røros Hotell Gruppen jobber med å ha enda tettere samarbeide med våre fantastiske lokale leverandører. Vårt ønske er at våre lærlinger skal kunne være utplassert hos utvalgte leverandører for å se, lære om og ikke minst smake på alt det gode de lager. Kjennskap til råvarene og hvordan de blir til mener vi er viktig del av kokkefaget. Det betyr at du som lærling hos oss kan få være med på; ysting av Rørossmør på Rørosmeieriet, pølsemaking og kjøttskjæring hos Røroskjøtt og kanskje også reinsdyrslakting og skjæring hos Stensaasen Reinsdyrslakteri. Vi har masse muligheter til at du som lærling skal kunne få se, oppleve og lære så mye som mulig.

Vi kan være behjelpelig med bolig i en oppstartsfase.

Ønsker en utfordrende, lærerik og variert læretid håper jeg du søker læreplass hos oss. Send oss gjerne en søknad pr m@il.

Ta kontakt om du har spørsmål.

 

Halvor R. Grøt
Kjøkkensjef
Røros Hotell
A: An Magritts vei, 7374 RØROS, Norge
T: +47 72 40 80 00
D: +47 96 22 00 84

W: www.roroshotell.no
@ halvor.grot@roroshotell.no