1.års Kokk
Oppstartsamling for nye lærlinger
Grønnsakskurs
Husmannskost
Spesialkost
Farsekurs
konkurransekurs
Hygienekurs
2.års Kokk
Tur til Frostad
Inspirasjonskurs
Kjøttkurs
Fileteringskurs
Konkurransekurs
Kraft / Saus
Bakekurs
Dessertkurs
Kalkulasjonskurs
Menykurs
2 dagers Konditorkurs
Avsluttingstur til Arne Brimi
Servitør 1+2. År
Oppstartsamling
for nye lærlinger
10 vinsamlinger pr år
Øl-kurs
Kaffekurs
Kalkulasjonskurs
Ranssikringskurs
Transjering/Flambering
Oppdekking/blomsterdekorasjon
Menykurs
Tur til et vinproduserende land
Resepsjon 1+2. år
Oppstartsamling
for nye lærlinger
3. dagers Barkurs
Salg / Omdømme-kurs
Salg/Booking-kurs
Kalkulasjonskurs
Kurs/Konferansekurs
Ranssikringskurs
«Den vanskelige gjesten»
Studietur til København