1.års Kokk

Oppstartsamling for nye lærlinger

Grønnsakskurs

Husmannskost

Spesialkost

Farsekurs

konkurransekurs

Hygienekurs

 

2.års Kokk

Tur til Frostad

Inspirasjonskurs

Kjøttkurs

Fileteringskurs

Konkurransekurs

Kraft / Saus

Bakekurs

Dessertkurs

Kalkulasjonskurs

Menykurs

2 dagers Konditorkurs

Avsluttingstur til Arne Brimi

 

Servitør 1+2. År

Oppstartsamling

for nye lærlinger

10 vinsamlinger pr år

Øl-kurs

Kaffekurs

Kalkulasjonskurs

Ranssikringskurs

Transjering/Flambering

Oppdekking/blomsterdekorasjon

Menykurs

Tur til et vinproduserende land

 

Resepsjon 1+2. år

Oppstartsamling

for nye lærlinger

3. dagers Barkurs

Salg / Omdømme-kurs

Salg/Booking-kurs

Kalkulasjonskurs

Kurs/Konferansekurs

Ranssikringskurs

«Den vanskelige gjesten»

Studietur til København