Våre medlemsbedrifter

Som kommende lærling har du mye å velge blant. Det handler ikke om hva du blir, men hva du lærer. I våre bedrifter lærer du – i tillegg til det fagspesifikke – alt fra logistikk og teamledelse til kommunikasjon og bærekraft.

Er du bedriftseier og vurderer medlemskap? Ring Steinar Iversen (46 82 69 45), så forteller han hvorfor det er lurt.

 
 

Kokk

  • I et sjarmerende trehus langs Nidelva finner du Aisuma med sine lune lokaler og middelhavsinspirerte retter. Mat med mye smak og ekstra fokus på steak og grill – og et kjøkken som oser av kvalitet og ambisjon uten å være jålete.

    Se nettsiden

  • Et ærverdig bygg i sentrum av Trondheim som arrangerer alt fra bryllup og konfirmasjon til julebord og firmafest. Banksalens lokaler fra 1882 gir en unik og historisk ramme uansett anledning, med god mat og drikke som et naturlig høydepunkt. Selskapslokalet Banksalen drives av Frati-konsernet.

    Se nettsiden

  • I hjertet av eventyrlige Røros finner du Bergstaden Hotel – et tradisjonsrikt hotell med kort avstand til det beste Røros har å by på. Kjøkkenet serverer kortreist mat og drikke; alt fra smakfullt reinkjøtt til økologiske meieriprodukter og lokalt øl. I 2022 fikk hotellets lobby, restaurant, bar og lobbybar en solid oppgradering, og i 2023 åpner en splitter ny spaavdeling i kjelleren. Hotellet jobber for bærekraftighet blant annet gjennom å redusere matsvinn og å benytte seg av lokale råvarer.

    Se nettsiden

  • Et steinkast fra Nidarosdomen finner du Bifrons – en restaurant med norske råvarer i sentrum, lokalisert i et praktfullt bygg med både sjel og historie.

    Se nettsiden

  • Med sine kulinariske og kulturelle opplevelser, serviceinnstilte ansatte og luksus fra gulv til tak er Britannia Hotel et naturlig samlingspunkt ikke bare for tilreisende, men også byens innbyggere. Huset tilbyr seks ulike mat- og drikkekonsepter som passer til enhver anledning – hvor en av dem, Speilsalen, har stjerne i den berømte Guide Michelin. I tillegg har hotellet spa- og fitnessavdeling og arrangement- og møterom, samt hotellrom med det lille ekstra.

    Se nettsiden

  • Bula Bistro er en ambisiøs og veletablert restaurant i sentrum av Trondheim som tilbyr mer enn bare metthetsfølelsen – rett og slett en matopplevelse av de sjeldne. Selve menyen er et overraskelsesmoment hvor trashy og glossy går hånd i hånd. Her får gjestene en unik og noe uvanlig opplevelse gjennom eksepsjonell service, spennende vin- og barkart og ikke minst kreativ og overraskende mat.

    Se nettsiden

  • Midt i hjertet av småbyen Orkanger ligger Bårdshaug Herregård, et herskapelig hotell med rom for små og store begivenheter. Hotellet har en spennende historie, blant annet som hjemmet til gründeren og verdensmannen Christian Thams i 1890. Dagens Bårdshaug er i stor grad bevart slik det fremsto på Thams’ tid med en blanding av internasjonal arkitektur og nasjonalromantisk tradisjonell stil. Selv om herregården er mektig i sin fremtoning, er terskelen lav og trivselen høy både blant ansatte og gjester. Herregårdens restaurant laget mat basert på norske tradisjoner, men leker gjerne med internasjonale elementer og moderne teknikker – helst fra Orkland.

    Se nettsiden

  • Skandinavias største kongresshotell ligger rett ved Trondheimsfjorden med Munkholmen som nærmeste nabo. Hotellet har 400 moderne hotellrom, og et konferanseområde på hele 3000 kvadratmeter – et ideelt sted for alle større arrangementer. Restauranten i toppetasjen byr på en fantastisk utsikt over havet, himmelen og horisonten – både innendørs og fra den romslige terrassen og gangbrua over jernbanen knytter hav og by tett sammen.

    Se nettsiden

  • Et matkonsept med ambisjon om å skreddersy et sunt og variert tilbud på arbeidsplassen, og som oppfyller kundenes krav til kvalitetsmat. Med øye for kvalitet og godt håndverk er det som å ha en restaurant på arbeidsplassen. Menyene utvikles og tilpasses hver enkelt oppdragsgiver, og alt lages fra bunnen av faglærte kokker. Målet er daglig matglede og at måltidet blir arbeidsdagens høydepunkt, hver eneste dag.

    Se nettsiden

  • Digs er både innovasjonshub og kontorfellesskap i sentrum av Trondheim hvor talent og drivkraft kobles sammen for å inspirere ambisiøse gründere. Rett og slett Trøndelags mest komplette tilbud med kafé, møterom og venue. I første etasje ligger lystige og lyse DIGS Kantine med god kaffe og enda bedre kanelsnurrer.

    Se nettsiden

  • Kombiner norske råvarer med moderne kjøkkenteknikk og du får Emilies Eld, et lunt og koselig spisested midt i Trondheim sentrum. Kjøtt og fisk tilberedes over grillen for å få frem de karakteristiske smakene som restauranten er kjent for, og er en opplevelse uansett om en går for 5-retters eller noe enklere. Opp trappen ligger et privat rom perfekt for lukkede arrangement.

    Se nettsiden

  • Skolen hvor håndverk, selvforsyning og økologisk levesett står i sentrum. Her dyrkes mat, kniver smis, båter bygges og tekstiler forvandles til klær – alt ved hjelp av tradisjonelt håndverk. Folkehøgskolen ligger i utkanten av Rissa, på Fosenhalvøya i Trøndelag med utsikt over innsjøen Botn.

    Se nettsiden

  • Fosen Yard er et skipsverft i Rissa i Trøndelag, og en hjørnesteinsbedrift i Rissa kommune. De har produsert og ferdigstilt en rekke ferger til norske og utenlandske rederier, blant annet det lukseriøse leilighetsskipet «The World». Selskapet har rundt 150 ansatte, hvor kantine og matlaging er viktig for å skape mattrivsel hos de ansatte.

    Se nettsiden

  • Frati Catering tilbyr ulike typer selskapsmenyer til enhver anledning; koldtbord, tapas og sushi – eller det du måtte ønske. I tillegg til mat kan selskapet stille med servitører og kokk på stedet som sørger for ypperlig service og eksemplarisk mat.

    Se nettsiden

  • En koselig og uformell grillrestaurant med plassering sentralt i Trondheims bykjerne. Den gode atmosfæren i lokalet er en fin supplering til maten som serveres; alt fra grillplanke med et utvalg grillede retter samt tilbehør – til deilige fileter, hjemmelagde burgere og vegetarretter. Eget rom for lukkede selskap rommet opptil 80 personer, og er tilgjengelig etter avtale

    Se nettsiden

  • Foregangskvinne og kokk Ingrid Espelid Hovig er inspirasjonen bak konseptet til denne restauranten (som også er navngitt etter et av hennes kraftuttrykk; nemlig «Gubalari!»). Over 300 episoder av fjernsynskjøkkenet ligger til grunn for rettene som serveres her, og det beste fra de fem siste tiårene hentes frem. Med lokaler på K.U.K og en diskokule i ny drakt, er atmosfæren en opplevelse på lik linje med maten.

    Se nettsiden

  • Haralds Selskapsmat tilbyr fine selskapslokaler i Trondheim samt god mat til livets fleste anledninger; enten det er bryllup og julebord, eller kurs- og møtevirksomhet. Firmaet har organisert og levert mat til ulike arrangementer i over 50 år, og er en kjent og kjær aktør blant mange av byens innbyggere.

    Se nettsiden

  • Midt i rekka på Solsiden i Trondheim ligger byens fargeklatt og leverandør av mexicansk mat, drikke og stemning. En kombinasjon av restaurant og bar, med et privat rom for lukkede arrangement med plass til 16 personer.

    Se nettsiden

  • Hjorten Hotell er et moderne og stilfullt hotell med skandinavisk design, og hjemmekoselig atmosfære. Med sine 45 rom, moderne restaurant, bar og både kurs- og konferansemuligheter er alt lagt til rette for enhver anledning. Rett som det er arrangeres både mat- og quizkvelder hvor alle er velkomne. Kjøkkenet fokuserer på lokale matvarer av høy kvalitet, noe laget på tradisjonelt vis med egen vri – eller til og med på helt fremmede og spennende måter.

    Se nettsiden

  • Et steinkast fra Torvet i Trondheim ligger ærverdige Hornemansgården – byens gave til de eldre, men tilgjengelig for alle. Gården fyller et helt kvartal, og er et aktivitetssenter som rommer alt fra Café Horneman og catering, til frisør og velværerom. Hornemansgården er vertskap for rundt 1200 kurs, møter og arrangementer årlig, drevet av Kulturenheten i Trondheim kommune, samt private selskap og sammenkomster.

    Se nettsiden

  • Et av trøndelagkystens største konferansehotell – hvor moderne møteromsfasiliteter, gode måltid og aktiviteter går hånd i hånd. Restauranten byr på nydelig utsikt mot havgapet, og serverer lokal mat og drikke både fra den grønne og blå åker. I tillegg er hotell sertifisert «host» for European Region of Gastronomy og stolt støttespiller for denne utmerkelsen.

    Se nettsiden

  • Ytterst i Trondheimsfjorden, nærmere bestemt Brekstad, ligger idylliske Hovde Gård. I 1923 fungerte gården som husmorskole, mens den i dag er et av landets flotteste steder for kurs og konferanse, bryllup, festmiddager, eventer og julebord – med mulighet for overnatting i herskapelige rom. Her finnes 108 sengeplasser fordelt på 54 rom, flere spisesteder og barer – ikke minst et chambre separeé, Anno 1923, som lover en opplevelsestur i gastronomiens verden.

    Se nettsiden

  • Fra hverdagsmat til pop-up konsepter og fine dining. Selskapet har blant annet daglig drift av kantiner, arrangerer selskap og leverer catering der maten er laget fra bunnen av med ferske råvarer.

    Se nettsiden

  • Jordbærpikene åpnet på Byhaven i Trondheim i 2003, og i dag finner du dem på 44 kjøpesenter over hele landet. Alle kaféene drives av flinke kaféeiere som brenner for å servere skikkelig god mat – fra bunnen av.

    Se nettsiden

  • Bakklandet, med sine skjeve gamle trehus fra 1800-tallet og brostein, er selve hjertet av Trondheim. Kalas og Canasta har sin helt spesielle sjarm med sine kriker og kroker. Perfekt for firmafester eller en kveld med gode venner

    Se nettsiden

  • En privat herreklubb i Trondheim stiftet i 1813 med utspring i Borgerklubben. Medlemskapet i Harmonien er personlig, og kan søkes etter anbefaling fra to som allerede er medlem og som kjenner kandidaten godt. Som lærling hos Klubselskapet Harmonien får du allsidig og god opplæring, og er med på alt fra lunsjer til eksklusive selskaper.

    Se nettsiden

  • Cateringselskap i Trondheim med bred erfaring i levering av mat til alle typer selskap og sammenkomster. Maten tilberedes med klassiske og moderne teknikker med førsteklasses råvarer og fokus på lokalproduserte produkter og sesongens råvarer. Selskapet drives av personer med til sammen lang erfaring fra toppkjøkken i Norge og New York, og kan vise til norske og internasjonale titler i kokkekonkurranser.

    Se nettsiden

  • Ærverdige Kvilhaugen gård ble bygget i 1820 og er i dag en av Trondheims største restauranthus med 450 sitteplasser. Med plassering på øvre Singsaker, har gården en flott utsikt over byen. Kjøkkenet kombinerer god gammeldags kokkekunst med nåtidens smaker ¬– den perfekte kombinasjon for de som verdsetter god mat. Hyggelig atmosfære og serviceinnstilte ansatte gjør ethvert arrangement til en stor suksess uavhengig av anledning.

    Se nettsiden

  • Cateringselskap med visjon om å løfte den tradisjonelle cateringen i en mer moderne retning. Med moderne og spennende menyer som tilbyr mat av lokale råvarer, men også spennende retter fra Asia, Amerika og Spania. Mye godt kan lages av grønnsaker, og vegetarretter er derfor også representert. Gode smaker og mat laget fra bunnen av er viktig, og her kan man velge mellom bugnende festbord og selskapsmeny av typen gourmet. Eller hva med et skreddersydd måltid, eller privat kokk?

    Se nettsiden

  • Å spise sunn, god og variert mat er en viktig del av livet – og spesielt på hotell. Denne restauranten gjør sitt beste for å tilby gode alternativer hele dagen – her serveres en nydelig buffet både til frokost, lunsj, middag og kvelds.

    Se nettsiden

  • Hotellet ligger ved Oppdal togstasjon, kun et steinkast fra Oppdal sentrum. Med sine 75 overnattingsrom, restaurant Perrongen og mulighet for konferanser, møter og selskap er hotellet et tradisjonsrikt og ærverdig rammeverk for både små og store begivenheter.

    Se nettsiden

  • Prima er blant Norges beste arbeid og inkluderingsbedrifter. Administrasjon, samt noen produksjonsavdelinger ligger i vårt bygg på Heimdal. Gjennom en verdiprosess hvor alle i Prima har deltatt har vi tydeliggjort hva vi som bedrift er opptatt av og hva som skal til for å forsterke innsatsen ytterligere.

    Se nettsiden

  • Et fullservice hotell med en varm og innbydende atmosfære og nyoppussede rom. Siden deler av hotellet er under oppussing holder restauranten foreløpig stengt, men hotellet byr på smakfull frokost.

    Se nettsiden

  • Omgitt av Trollheimen og Dovre nasjonalpark, i hjertet av Oppdal, ligger Quality Hotel Skifer. Hotellet har hele 177 rom, moderne og fleksible konferanselokaler, restaurant og velværeavdeling. Midt inne i hotellet ligger hotellets egen à la carte-restaurant med velkomponerte varmretter laget av lokale råvarer etter sesong.

    Se nettsiden

  • Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport er en av de mest attraktive basene for forretnings- og fritidsreisende. Kombinasjonen av flott utstyrte gjesterom og velkjent Radisson Blu-kvalitet på tjenester og fasiliteter gjør hotellet til et perfekt valg for å utforske den historiske regionen rundt Stjørdal og Trondheim. Den romslige, elegante Longhorn Restaurant & Bar tilbyr en populær frokostbuffé og serverer lokale og internasjonale middagsretter. Lobbybaren serverer drikkevarer og småretter.

    Se nettsiden

  • Radisson Blue Royal Garden ligger vis-à-vis Nidelva, midt i Trondheim sentrum, og byr på moderne rom og suiter samt en elegant bar og restaurant, treningsrom og badstue. Restauranten byr på en moderne nordisk à la carte-meny med retter laget av ferske og lokale råvarer. Hotellet er også et attraktivt sted for møter og arrangementer både av jobbrelatert og sosial karakter.

    Se nettsiden

  • Rennebu sykehjem er en del av Rennebu helsesenter på Berkåk. Her jobber de ansatte i tverrfaglige team sammen med pasientene.

    Se nettsiden

  • En hyggelig, uformell fransk bistro og vinbar i enden av den tradisjonsrike Bybroa på Bakklandet i Trondheim. Her serveres kvalitetsmat med tilhørende god drikke i lune omgivelser, og for de som ønsker et selskap av det mer private slaget er Chambre Separee et populært valg.

    Se nettsiden

  • Røros Hotell er regionens største hotell med 157 rom, utviklet med respekt og kjærlighet til Røros’ tradisjon og historie. Hotellet har mange fasiliteter som restauranter, bar, bad og velværeavdeling og gåavstand til det beste Røros har å by på.

    Se nettsiden

  • SalMar er en av verdens største og mest effektive selskap innen produksjon og foredling av laks, og er helt i tet når fremtidens fiskeoppdrett skapes. Konsernet har rundt 1800 ansatte – med oppdrettsaktiviteten strekker seg fra Møre og Romsdal i sør, til Troms og Finnmark i nord, salgskontorer i Asia, datterselskap på Island og hovedkontor på Frøya i Trøndelag.

    Se nettsiden

  • Sandmoen kro ligger på Tiller i Trondheim, og tilbyr møte- kurs- og konferanselokaler for små og store arrangement og selskapeligheter. Kroen byr på en innholdsrik cateringmeny, samt frokost, lunsj og middag. Selve bygningen ble i 1994 fraktet fra Lillehammer hvor den ble brukt under OL samme år. De siste årene har kroen gjennomgått flere forbedringer, og fremstår i dag som moderne.

    Se nettsiden

  • Scandic Lerkendal er ikke bare Norges tredje høyeste bygg og hotell, det er også et av Norges største kongressanlegg og et av verdens mest miljøvennlige bygg. Lokalisert like utenfor Trondheim sentrum, og med tilknytning til Lerkendal Stadion, har hotellet tilgang til Norges største anlegg for møter og konferanser. Trivelige Bar og Bistro byr på et godt måltid og noe godt i glasset.

    Se nettsiden

  • Scandic Nidelven har vunnet pris for Norges beste hotellfrokost hele 14 ganger – senest i 2022. Med plassering sentralt i Trondheim sentrum – der Nidelva møter yrende byliv – er det kort avstand til byens mange fasiliteter. Hotellet har møte- og konferansefasiliteter, restaurant og bar og treningsrom.

    Se nettsiden

  • Sit Kafe brenner for å gi studentene et mattilbud tilpasset ulike behov og situasjoner, med mål om å lage næringsrik hverdagsmat fra bunnen av som fremmer læring. Sit Kafe har ulike utsalgs- og serveringssteder: Kantiner, kaffebarer og kiosker på ulike campus i Trondheim. Pop up-restauranten Stilken er også en del av konseptet – en restaurant som kun serverer plantebasert mat.

    Se nettsiden

  • Spontan Vinbar er en uformell restaurant med smakemeny og rikholdig vinkart. De er opptatt av å servere rene, gode smaker med lokale råvarer som er i sesong. Vinkartet består i all hovedsak viner dyrket av små vinbønder som driver med godt jordbruk, gjerne etter biodynamiske prinsipper, altså viner som er produsert på en helt naturlig måte.

    Se nettsiden

  • En restaurant med plassering midt i rekka på Solsiden og ambisjon om å skape topp matopplevelse og leken stemning – hele dagen, ute og inne. Serverer lunsj, middag eller helaften med deilig hjemmelaget mat, alt produsert på huset med kvalitetsvarer.

    Se nettsiden

  • Historiske Tavern inviterer vi inn i en unik atmosfære med klassisk mat tilberedt med gammeldagse håndverksteknikker. Vi tilbyr alt fra enkle småretter, hovedretter, 3-retter og gode dagens middager. Tavern Vertshus tilhører Sverresborg Trøndelag Folkemuseum.

    Se hjemmeside

  • Trondheim Caterings meny tilbyr et bredt utvalg av sesongens råvarer og smaker – med inspirasjon fra naturen i nærområdet. Menyen endrer seg i takt med årstidene og er basert på det nordiske kjøkken. I tillegg til å levere catering, har Trondheim Catering supre lokaler for selskap fra små arrangement og selskap, til store banketter med store forsamlinger.

    Se nettsiden

  • Troll er et helnorsk spisested med eksotisk vri. Restauranten har fokus på førsteklasses norske råvarer og service, og byr på tradisjonsrike matopplevelser som begeistrer. Med plassering i maritime omgivelser på Fosenkaia i Trondheim byr restauranten på lun og koselig atmosfære både inne og ute.

    Se nettsiden

  • The Crab byr på krabbeklør og kamskjell, men også entrecoté fra velhengt angus. Her møtes det gamle og nye under takbjelkene i lokalet i Kjøpmannsgata.

    Se nettsiden

  • Lokalisert i naturskjønne omgivelser på Hysnes i Indre Fosen kommune. Unicare Helsefort tilbyr tverrfaglig spesialisert rehabilitering for folk med helseutfordringer.

    Se nettsiden

  • Unicare Røros er et rehabiliteringstilbud for personer med hjerte, - lunge, - kreftsykdom, eller nevrologisk sykdom som MS og parkinson. De har også tilbud om rehabilitering etter gjennomgått covid-19-infeksjon (koronavirus) og transplantasjon. Gjennom aktiv deltakelse og veiledning ønsker de å gi deg kunnskap, bevegelsesglede og livsglede.

    Se nettsiden

  • Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Vårt kjøkken byr på smaksrike måltider med utgangspunkt i gode lokale råvarer og mattradisjon.

    Se nettsiden

  • Midt i det historiske gruvesamfunnet Løkken Verk finner du Orkla Gjestebolig. Her tilbys matopplevelser basert på kortreiste råvarer, overnatting i historiske omgivelser, en rekke spennende kurs og seminarer, og flotte rammer for et hvert arrangement.

    Se nettsiden

  • Ytterkant Catering & Event ligger i ytterkanten av Trondheim sentrum, nærmere bestemt i Ila. Med fokus på kortreist og ekte mat – altså mat som smaker mat, og håndverk av ypperste kvalitet.

    Se nettsiden

  • Ørland Kysthotell tilbyr overnatting med frokost, restaurant, bar, kurs og konferanse. Hotellet ligger ved havneområdet i kystbyen Brekstad, og har en av regionens beste à la carte restauranter.

    Se nettsiden

  • Øya videregående skole ligger på Kval i Melhus og er en privateid skole og er tilsluttet Normisjon. Her går ungdommer fra hele landet, og flere bor på skoleområdet i internat. Det fører til tette bånd og venner for livet.

    Se nettsiden

  • 4Service sitt mål er å være Norges mest attraktive serviceselskap innenfor personalrestaurant, kantine-, renhold- og forpleiningstjenester. Deres tjenester leveres gjennom konseptene 4Service Camps, 4Service Offshore, De Tre Stuer, Eir, Gastro Catering og Søtt+Salt.

    Se nettsiden

 

Ernæringskokk

  • Prima er blant Norges beste arbeid og inkluderingsbedrifter. Administrasjon, samt noen produksjonsavdelinger ligger i vårt bygg på Heimdal. Gjennom en verdiprosess hvor alle i Prima har deltatt har vi tydeliggjort hva vi som bedrift er opptatt av og hva som skal til for å forsterke innsatsen ytterligere.

    Se nettsiden

  • Rennebu sykehjem er en del av Rennebu helsesenter på Berkåk. Her jobber de ansatte i tverrfaglige team sammen med pasientene.

    Se nettsiden

  • Sandmoen kro ligger på Tiller i Trondheim, og tilbyr møte- kurs- og konferanselokaler for små og store arrangement og selskapeligheter. Kroen byr på en innholdsrik cateringmeny, samt frokost, lunsj og middag. Selve bygningen ble i 1994 fraktet fra Lillehammer hvor den ble brukt under OL samme år. De siste årene har kroen gjennomgått flere forbedringer, og fremstår i dag som moderne.

    Se nettsiden

  • Unicare Røros er et rehabiliteringstilbud for personer med hjerte, - lunge, - kreftsykdom, eller nevrologisk sykdom som MS og parkinson. De har også tilbud om rehabilitering etter gjennomgått covid-19-infeksjon (koronavirus) og transplantasjon. Gjennom aktiv deltakelse og veiledning ønsker de å gi deg kunnskap, bevegelsesglede og livsglede.

    Se nettsiden

  • Lokalisert i naturskjønne omgivelser på Hysnes i Indre Fosen kommune. Unicare Helsefort tilbyr tverrfaglig spesialisert rehabilitering for folk med helseutfordringer.

    Se nettsiden

 

Servitør

  • Med sine kulinariske og kulturelle opplevelser, serviceinnstilte ansatte og luksus fra gulv til tak er Britannia Hotel et naturlig samlingspunkt ikke bare for tilreisende, men også byens innbyggere. Huset tilbyr seks ulike mat- og drikkekonsepter som passer til enhver anledning – hvor en av dem, Speilsalen, har stjerne i den berømte Guide Michelin. I tillegg har hotellet spa- og fitnessavdeling og arrangement- og møterom, samt hotellrom med det lille ekstra.

    Se nettsiden

  • Bula Bistro er en ambisiøs og veletablert restaurant i sentrum av Trondheim som tilbyr mer enn bare metthetsfølelsen – rett og slett en matopplevelse av de sjeldne. Selve menyen er et overraskelsesmoment hvor trashy og glossy går hånd i hånd. Her får gjestene en unik og noe uvanlig opplevelse gjennom eksepsjonell service, spennende vin- og barkart og ikke minst kreativ og overraskende mat.

    Se nettsiden

  • Midt i hjertet av småbyen Orkanger ligger Bårdshaug Herregård, et herskapelig hotell med rom for små og store begivenheter. Hotellet har en spennende historie, blant annet som hjemmet til gründeren og verdensmannen Christian Thams i 1890. Dagens Bårdshaug er i stor grad bevart slik det fremsto på Thams’ tid med en blanding av internasjonal arkitektur og nasjonalromantisk tradisjonell stil. Selv om herregården er mektig i sin fremtoning, er terskelen lav og trivselen høy både blant ansatte og gjester. Herregårdens restaurant laget mat basert på norske tradisjoner, men leker gjerne med internasjonale elementer og moderne teknikker – helst fra Orkland.

    Se nettsiden

  • Kombiner norske råvarer med moderne kjøkkenteknikk og du får Emilies Eld, et lunt og koselig spisested midt i Trondheim sentrum. Kjøtt og fisk tilberedes over grillen for å få frem de karakteristiske smakene som restauranten er kjent for, og er en opplevelse uansett om en går for 5-retters eller noe enklere. Opp trappen ligger et privat rom perfekt for lukkede arrangement.

    Se nettsiden

  • «Kom som en gjest, reis som en venn» er slageordet til Fosen fjordhotell som ligger i hjertet av Åfjord med elva som nærmeste nabo. Hotellet har vært, og er, et knutepunkt for lokalmiljøet og tilreisende. Restauranten byr på spennende kortreist mat – fra havets skattkammer til husmannskost i tradisjonell drakt, og lobbybaren serverer alt fra gamle klassikere til signaturspesialiteter.

    Se nettsiden

  • Foregangskvinne og kokk Ingrid Espelid Hovig er inspirasjonen bak konseptet til denne restauranten (som også er navngitt etter et av hennes kraftuttrykk; nemlig «Gubalari!»). Over 300 episoder av fjernsynskjøkkenet ligger til grunn for rettene som serveres her, og det beste fra de fem siste tiårene hentes frem. Med lokaler på K.U.K og en diskokule i ny drakt, er atmosfæren en opplevelse på lik linje med maten.

    Se nettsiden

  • Hjorten Hotell er et moderne og stilfullt hotell med skandinavisk design, og hjemmekoselig atmosfære. Med sine 45 rom, moderne restaurant, bar og både kurs- og konferansemuligheter er alt lagt til rette for enhver anledning. Rett som det er arrangeres både mat- og quizkvelder hvor alle er velkomne. Kjøkkenet fokuserer på lokale matvarer av høy kvalitet, noe laget på tradisjonelt vis med egen vri – eller til og med på helt fremmede og spennende måter.

    Se nettsiden

  • Ærverdige Kvilhaugen gård ble bygget i 1820 og er i dag en av Trondheims største restauranthus med 450 sitteplasser. Med plassering på øvre Singsaker, har gården en flott utsikt over byen. Kjøkkenet kombinerer god gammeldags kokkekunst med nåtidens smaker ¬– den perfekte kombinasjon for de som verdsetter god mat. Hyggelig atmosfære og serviceinnstilte ansatte gjør ethvert arrangement til en stor suksess uavhengig av anledning.

    Se nettsiden

  • Et fullservice hotell med en varm og innbydende atmosfære og nyoppussede rom. Siden deler av hotellet er under oppussing holder restauranten foreløpig stengt, men hotellet byr på smakfull frokost.

    Se nettsiden

  • Restauranten er lokalisert i sjønære omgivelser med beliggenhet på Sistranda i Frøya kommune. Stedet har en spennende historie som dampskipskai, men også møteplass for ungdommen rundt midten av 1900-tallet. Både diskotek og musikkrom har vært oppført her, og i senere tid omgjort til uteleieleiligheter med Rabben Restaurant og Pizzeria i første etasje. Restauranten tilbyr god mat og drikke både til selskap og vanlige besøkende.

    Se nettsiden

  • Radisson Blue Royal Garden ligger vis-à-vis Nidelva, midt i Trondheim sentrum, og byr på moderne rom og suiter samt en elegant bar og restaurant, treningsrom og badstue. Restauranten byr på en moderne nordisk à la carte-meny med retter laget av ferske og lokale råvarer. Hotellet er også et attraktivt sted for møter og arrangementer både av jobbrelatert og sosial karakter.

    Se nettsiden

  • Røros Hotell er regionens største hotell med 157 rom, utviklet med respekt og kjærlighet til Røros’ tradisjon og historie. Hotellet har mange fasiliteter som restauranter, bar, bad og velværeavdeling og gåavstand til det beste Røros har å by på.

    Se nettsiden

  • Scandic Nidelven har vunnet pris for Norges beste hotellfrokost hele 14 ganger – senest i 2022. Med plassering sentralt i Trondheim sentrum – der Nidelva møter yrende byliv – er det kort avstand til byens mange fasiliteter. Hotellet har møte- og konferansefasiliteter, restaurant og bar og treningsrom.

    Se nettsiden

  • Troll er et helnorsk spisested med eksotisk vri. Restauranten har fokus på førsteklasses norske råvarer og service, og byr på tradisjonsrike matopplevelser som begeistrer. Med plassering i maritime omgivelser på Fosenkaia i Trondheim byr restauranten på lun og koselig atmosfære både inne og ute.

    Se nettsiden

 

Reiseliv

  • Norges største og eldste reisebyrå med 320 ansatte fordelt på kontorer over hele landet. Et byrå som brenner for å gi kundene gode reiseopplevelser, anbefalinger og det lille ekstra – før, under og etter reisen. De er kjent for å være arbeidsplassen der ansatte «aldri» slutter, og har blitt kåret til det beste reiseselskapet i Norge for tredje året på rad.

    Se nettsiden

  • I hjertet av eventyrlige Røros finner du Bergstaden Hotel – et tradisjonsrikt hotell med kort avstand til det beste Røros har å by på. Kjøkkenet serverer kortreist mat og drikke; alt fra smakfullt reinkjøtt til økologiske meieriprodukter og lokalt øl. I 2022 fikk hotellets lobby, restaurant, bar og lobbybar en solid oppgradering, og i 2023 åpner en splitter ny spaavdeling i kjelleren. Hotellet jobber for bærekraftighet blant annet gjennom å redusere matsvinn og å benytte seg av lokale råvarer.

    Se nettsiden

  • Midt i sentrum, men i ly for travle handlegater, finner du Hotel Bakeriet. Bygget har en interessant historie som et av de mest moderne bakeriene i Europa på midten av 1800-tallet, noe man kan oppleve gjennom hotellets interiør og utstillinger. Hotellet har små og store rom, serverer god frokost til sine gjester og tilbyr møterom, sauna og treningsrom. Hunder og katter er også velkomne

    Se nettsiden

  • Med sine kulinariske og kulturelle opplevelser, serviceinnstilte ansatte og luksus fra gulv til tak er Britannia Hotel et naturlig samlingspunkt ikke bare for tilreisende, men også byens innbyggere. Huset tilbyr seks ulike mat- og drikkekonsepter som passer til enhver anledning – hvor en av dem, Speilsalen, har stjerne i den berømte Guide Michelin. I tillegg har hotellet spa- og fitnessavdeling og arrangement- og møterom, samt hotellrom med det lille ekstra.

    Se nettsiden

  • Midt i hjertet av småbyen Orkanger ligger Bårdshaug Herregård, et herskapelig hotell med rom for små og store begivenheter. Hotellet har en spennende historie, blant annet som hjemmet til gründeren og verdensmannen Christian Thams i 1890. Dagens Bårdshaug er i stor grad bevart slik det fremsto på Thams’ tid med en blanding av internasjonal arkitektur og nasjonalromantisk tradisjonell stil. Selv om herregården er mektig i sin fremtoning, er terskelen lav og trivselen høy både blant ansatte og gjester. Herregårdens restaurant laget mat basert på norske tradisjoner, men leker gjerne med internasjonale elementer og moderne teknikker – helst fra Orkland.

    Se nettsiden

  • Clarion Collection Hotel Grand Olav ligger midt i Trondheim sentrum, vegg i vegg med konserthallen Olavshallen. Hotellet huser ofte musikere og hotellet har fått kallenavnet “backstage”. Hotellets sentrale beliggenhet gjør at Solsiden, Nidarosdomen og Torget befinner seg en liten gåtur unna.

  • Skandinavias største kongresshotell ligger rett ved Trondheimsfjorden med Munkholmen som nærmeste nabo. Hotellet har 400 moderne hotellrom, og et konferanseområde på hele 3000 kvadratmeter – et ideelt sted for alle større arrangementer. Restauranten i toppetasjen byr på en fantastisk utsikt over havet, himmelen og horisonten – både innendørs og fra den romslige terrassen og gangbrua over jernbanen knytter hav og by tett sammen.

    Se nettsiden

  • I kjernen av Trondheim sentrum ligger Comfort Hotel Park med nærhet til det beste byen har å by på. 120 rom, 2 konferanselokaler, badstue og bar – samt en lekker hotellfrokost med et utvalg sunn, økologisk og velsmakende mat.

    Se nettsiden

  • Midt-Norges største reisebyrå med kompetanse innen forretningsreiser, marine- og offshorereiser, misjon- og bistandsreiser, gruppe-konferanse og eventreiser og fritidsreiser.

    Se nettsiden

  • Hjorten Hotell er et moderne og stilfullt hotell med skandinavisk design, og hjemmekoselig atmosfære. Med sine 45 rom, moderne restaurant, bar og både kurs- og konferansemuligheter er alt lagt til rette for enhver anledning. Rett som det er arrangeres både mat- og quizkvelder hvor alle er velkomne. Kjøkkenet fokuserer på lokale matvarer av høy kvalitet, noe laget på tradisjonelt vis med egen vri – eller til og med på helt fremmede og spennende måter.

    Se nettsiden

  • Et av trøndelagkystens største konferansehotell – hvor moderne møteromsfasiliteter, gode måltid og aktiviteter går hånd i hånd. Restauranten byr på nydelig utsikt mot havgapet, og serverer lokal mat og drikke både fra den grønne og blå åker. I tillegg er hotell sertifisert «host» for European Region of Gastronomy og stolt støttespiller for denne utmerkelsen.

    Se nettsiden

  • Et fullservice hotell med en varm og innbydende atmosfære og nyoppussede rom og byr på smakfull frokost.

    Se nettsiden

  • Omgitt av Trollheimen og Dovre nasjonalpark, i hjertet av Oppdal, ligger Quality Hotel Skifer. Hotellet har hele 177 rom, moderne og fleksible konferanselokaler, restaurant og velværeavdeling. Midt inne i hotellet ligger hotellets egen à la carte-restaurant med velkomponerte varmretter laget av lokale råvarer etter sesong.

    Se nettsiden

  • Radisson Blue Royal Garden ligger vis-à-vis Nidelva, midt i Trondheim sentrum, og byr på moderne rom og suiter samt en elegant bar og restaurant, treningsrom og badstue. Restauranten byr på en moderne nordisk à la carte-meny med retter laget av ferske og lokale råvarer. Hotellet er også et attraktivt sted for møter og arrangementer både av jobbrelatert og sosial karakter.

    Se nettsiden

  • Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport er en av de mest attraktive basene for forretnings- og fritidsreisende. Kombinasjonen av flott utstyrte gjesterom og velkjent Radisson Blu-kvalitet på tjenester og fasiliteter gjør hotellet til et perfekt valg for å utforske den historiske regionen rundt Stjørdal og Trondheim. Den romslige, elegante Longhorn Restaurant & Bar tilbyr en populær frokostbuffé og serverer lokale og internasjonale middagsretter. Lobbybaren serverer drikkevarer og småretter.

    Se nettsiden

  • Røros Hotell er regionens største hotell med 157 rom, utviklet med respekt og kjærlighet til Røros’ tradisjon og historie. Hotellet har mange fasiliteter som restauranter, bar, bad og velværeavdeling og gåavstand til det beste Røros har å by på.

    Se nettsiden

  • Ved inngangen til Trondheims sjarmerende gamleby Bakklandet, ligger Scandic Bakklandet – vis-à-vis Nidelva. Hotellet har 169 rom fordelt på seks etasjer, med møterom, spiseplass med tilhørende utsikt til Nidelva – og stor vekt på deilig mat og en behagelig atmosfære.

    Se nettsiden

  • Scandic Lerkendal er ikke bare Norges tredje høyeste bygg og hotell, det er også et av Norges største kongressanlegg og et av verdens mest miljøvennlige bygg. Lokalisert like utenfor Trondheim sentrum, og med tilknytning til Lerkendal Stadion, har hotellet tilgang til Norges største anlegg for møter og konferanser. Trivelige Bar og Bistro byr på et godt måltid og noe godt i glasset.

    Se nettsiden

  • Scandic Nidelven har vunnet pris for Norges beste hotellfrokost hele 14 ganger – senest i 2022. Med plassering sentralt i Trondheim sentrum – der Nidelva møter yrende byliv – er det kort avstand til byens mange fasiliteter. Hotellet har møte- og konferansefasiliteter, restaurant og bar og treningsrom.

    Se nettsiden

  • Et hotell midt i Trondheims mest populære og pulserende områder med 155 rom til rådighet. Med seks møterom tilbyr hotellet gode løsninger og flotte fasiliteter med kapasitet for opptil 30 personer.

    Se nettsiden

  • «Sentralt i Trondheim sentrum finner du hovedkontoret til SpareBank 1 SMN. En reiselivslærling hos oss vil bli ansatt i vårt datterselskap som drifter hovedresepsjonen til konsernet samt Banksalen Konferanse, Selskap og mat. Banksalen Konferanse tilbyr små og store møterom for inntil 150 personer, samt er tilknyttet Banksalen selskapslokale som benyttes til alle typer middagsarrangement for inntil 220 personer.

    Se nettsiden

  • Med nærhet til Værnes flyplass og utsikt til Trondheimsfjorden, ligger Sure Hotel Trondheim. Hotellet byr på selvbetjent innsjekking og en god frokost til sine gjester.

    Se nettsiden

  • Ørland Kysthotell tilbyr overnatting med frokost, restaurant, bar, kurs og konferanse. Hotellet ligger ved havneområdet i kystbyen Brekstad, og har en av regionens beste à la carte restauranter.

    Se nettsiden

 

Baker

  • Med sine kulinariske og kulturelle opplevelser, serviceinnstilte ansatte og luksus fra gulv til tak er Britannia Hotel et naturlig samlingspunkt ikke bare for tilreisende, men også byens innbyggere. Huset tilbyr seks ulike mat- og drikkekonsepter som passer til enhver anledning – hvor en av dem, Speilsalen, har stjerne i den berømte Guide Michelin. I tillegg har hotellet spa- og fitnessavdeling og arrangement- og møterom, samt hotellrom med det lille ekstra.

    Se nettsiden

  • Serveringssted med håndtverksbakeri på City Lade i Trondheim. Hos Snurr skal det alltid være behagelig å stikke innom – enten det er planlagt, på vei et sted, eller bare trenger en pause i shoppinga.

    Se nettsiden

  • Håndtverksbakeri lokalisert på Nyhavna

    Se nettsiden

 

Konditor

  • Med sine kulinariske og kulturelle opplevelser, serviceinnstilte ansatte og luksus fra gulv til tak er Britannia Hotel et naturlig samlingspunkt ikke bare for tilreisende, men også byens innbyggere. Huset tilbyr seks ulike mat- og drikkekonsepter som passer til enhver anledning – hvor en av dem, Speilsalen, har stjerne i den berømte Guide Michelin. I tillegg har hotellet spa- og fitnessavdeling og arrangement- og møterom, samt hotellrom med det lille ekstra.

    Se nettsiden

  • Scandic Nidelven har vunnet pris for Norges beste hotellfrokost hele 14 ganger – senest i 2022. Med plassering sentralt i Trondheim sentrum – der Nidelva møter yrende byliv – er det kort avstand til byens mange fasiliteter. Hotellet har møte- og konferansefasiliteter, restaurant og bar og treningsrom.

    Se nettsiden