Hva har du lyst til å lære mer om?
Som lærling deltar du gratis på alle våre kurs og webinarer. Sjekk utvalget, for det er stort! Alt fra innføring i kompetansehåndboken til temakurs med noen av de flinkeste fagfolkene i bransjen. Du kan til og med teste hvordan det er å gå opp til fagprøven.
KOKK & ERNÆRINGSKOKK
-
Kick off for nye lærlinger
Hverdagsmestring for lærlinger
Workshop
Grønnsakskurs
Spesialkost
Husmannskost
Dessertkurs
WEBINAR: Trygg mat og riktig hygiene i reiseliv, kokk og servitørfaget
WEBINAR: Kultur & yrkesidentitet
WEBINAR: Temakurs fisk del 1
WEBINAR: Temakurs kjøtt del 1
WEBINAR: Menylære del 1
WEBINAR: Bærekraft
WEBINAR: Bransje & Servicehelt -
Workshop
Inspirasjonskurs
Vin og mat i kombinasjon
Konditorkurs
Bakekurs
Temakurs kjøtt del 2
Temakurs fisk del 2
Menylære del 2
Testfagprøve
Avslutningstur til Lom og Arne Brimi
SERVITØR
-
Kick off for nye lærlinger
Hverdagsmestring for lærlinger
Workshop
Vin & drikkelære (10 samlinger i året)
WEBINAR: Kultur & yrkesidentitet
WEBINAR: Trygg mat og riktig hygiene i reiseliv, kokk og servitørfaget
WEBINAR: Menylære
WEBINAR: Bransje & servicehelt -
Workshop
Vertskapskurs
Temakurs: Kurs og konferanse
Vin & drikkelære (10 samlinger i året)
Konflikthåndtering og sikkerhetskurs
Testfagprøver
Avslutningstur
2 dagers barkurs
REISELIV
-
Kick off for nye lærlinger
Hverdagsmestring for lærlinger
Workshop
WEBINAR: Kultur & yrkesidentitet
WEBINAR: Trygg mat og riktig hygiene i reiseliv, kokk og servitørfaget
WEBINAR: Bærekraft
WEBINAR: Bransje & servicehelt
Kommunikasjon & klagehåndtering -
Workshop
Vertskapskurs
Temakurs: Kurs - og konferanse
2 dagers barkurs
Testfagprøver
Avslutningstur
KONDITOR & BAKER
-
Kick off for nye lærlinger
Hverdagsmestring for lærlinger
Webinar: Trygg mat og riktig hygiene
Webinar: Bransje -og servicehelt
Webinar: Kultur og yrkesidentitet
Dessertkurs -
Bakerkurs
Konditorkurs med Sverre Sæthre
Konditorkurs med Cathrine Nielsen
Konfekt og sjokolade