Læretid på Røros? Røros hotell søker 2 kokk lærlinger

Kokke lærling i Røros Hotell Gruppen.

Røros Hotellgruppen er den største reiselivsaktøren i fjellregionen og består av Røros Hotell, Vertshuset Røros, Erzscheidergården og Kaffestuggu. Som lærling hos oss vil du ha mulighet til å oppleve og jobbe på alle steder. Besøk gjerne våre nettsteder og les mer om oss.

Read More
Vår medlemsbedrift Troll Restaurant går motstrøms og holder åpent

- Vi har gått motstrøms før vi, og nå gjør vi det igjen, sier Sveinung Sundli på Troll.

Da beskjeden om nedstengning kom mandag, var det sterke reaksjoner og stor skuffelse blant de 16 ansatte ved restauranten på Fosenkaia. Derfor har Lars L. Paulsen og Sveingung Sundli bestemt seg for at de holder åpent, uten alkohol.

Les mer

Read More
850 millioner kroner til omstilling av reiselivs - og serveringsnæringene

Stortinget har bevilget 850 millioner kroner til en tilskuddsordning for reiselivs-, event- og serveringsnæringene. Pengene skal brukes til å gjennomføre prosjekter for nødvendig omstilling og en mer hensiktsmessig tilpasning av den samlede kapasiteten i næringene, samt bygge opp under målet om størst mulig verdiskaping innenfor bærekraftige rammer. Det kan også bety omstilling til andre næringer, der ressursene kan utnyttes bedre.

Les mer

Read More
KANDIDAT - JUNIOR WINE AWARDS!

29.-30. mai arrangeres JWA samtidig som NM for vinkelnere i Trondheim. Vår lærling Tor Espen S Ovesen er kandidat

Tor Espen jobber til daglig som servitørlærling i Speilsalen på vår medlemsbedrift Britannia Hotel

Tor Espen er ikke utdannet vinkelner.

Konkurransen blir ikke åpen for publikum men finalen 30. mai livestreames.

Kilde: Norsk Vinkelnerforening

Les mer her: https://vinkelner.no/nm-og-jwa-2021-i-trondheim/

#jwakandidater #jwa2021 #juniorwineawards #norgesbestevinkelner #norskvinkelnermesterskap #nmflyttertiltrondheim #nvfsomms #asisomms

Read More
Mangler du karakter i fag? Fylkeskommunen arrangerer intensivkurs i flere fag

Det tilbys intensive kurs på seks av våre videregående skoler til høsten, og det er viktig at aktuelle deltakere melder seg på innen fristen den 1. august 2021.

Fagene det tilbys kurs i er matematikk, norsk, engelsk, naturfag, kroppsøving og samfunnsfag (de aktuelle fagkodene ligger spesifisert på hjemmesida).

Deltakerne må ha enten 1 eller IV i faget for å kunne delta. Kursene er gratis, men privatistene må betale eksamensavgift.

Se hjemmesida for mer informasjon og link til påmelding: Intensive kurs - Trøndelag fylkeskommune (trondelagfylke.no)

Read More
NyheterMarit Klev
Tiltak for lærlinger 2021

Trøndelag Fylkeskommune bevilger ekstra tilskudd til lærebedrifter som ansetter lærlinger før 15 juni for å bidra til økt formidling i kokk-, servitør-, resepsjons-, reiselivs- og frisørfaget.

Det er avsatt inntil kr 40.000 i tiltaksmidler for søkere i Vigo med rett til videregående opplæring (ungdoms- og voksenrett) i Trøndelag. For å utløse hele tiltakssummen kreves det at kontrakten er sendt fra Vigo Bedrift til behandling av Trøndelag fylkeskommunen innen 15. juli 2021. Kontrakter inngått etter denne fristen utløser halvt tilskudd frem til 01. september 2021.

Les mer

Read More
Andrea Svendsen, kandidat til Årets unge kokk Bocuse d'Or Norge

Andrea jobber nå som kokk på vår medlemsbedrift Bula Bistro. For å kvalifisere seg måtte kandidatene sende egne oppskrifter: Én faglig utfordrende ganefryd-oppgave lik den kandidatene til Årets kokk fikk, med skrei, lever, rogn og tang. Og Testen; en freestyle-oppgave, som forteller noe om den unge kokkens faglige nivå, identitet, kreativitet og originalitet. De obligatoriske råvarene var velmodnet klippfisk, meierifløte, mandelpotet og vinterlagret gulrot. Her ser dere resultatet til Andrea.

Read More