Valborg leder med hele sitt hjerte! Årets leder 2020!
Leder med hele sitt hjerte!
Hotelldronning Valborg Bekken har stått stødig i stormen, selv om sparepengene har fløyet ut av vinduet i koronaåret. Hun viser stor omsorg for både kollegaer og gjester. Valborg er Årets leder på Frøya.
Les hele artikkelen https://www.froya.no/nyheter/valborg-leder-med-hele-sitt-hjerte?fbclid=IwAR1zO8N0NWEYOV0nh2FPx8UL48iDZP0tWBcfWqqES13aTxSWFZLar-ZtmtI
Read More
God Jul
Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. Vi tar juleferie nå, men er tilbake i normal drift igjen mandag 5 januar. Gleder oss til å se dere igjen da.
GOOOOD JUUUUUUUL!!!!!!!
Read More
Bli kokk nå!!
Norske kokkers landforening: Dette er et utdrag fra Kjøkkensjefen 3/2018. Artikkelen er oppdatert og setter fokus på erfaringen man får som faglært kokk, og hvor mange spennende muligheter for jobb og karriere du har med et kokkefagbrev. Les hele
Read More
Renee Fagerhøi fra vår medlemsbedrift BULA er meddommer i NRK`s program "Familiekokkene"
Renee Fagerhøi fra vår medlemsbedrift BULA er meddommer i NRK`s program "Familiekokkene".
Read More
Britannia Hotel blir TV serie på TVNorge våren 2021
Den nye TVNorge-serien Hotel Britannia følger arbeidet med planlegging, oppussing, storstilt åpning, og etter hvert daglig drift av det spektakulære hotellet og møtestedet Hotel Britannia.
Annerledes arbeidsplass-reality
Read More
Vi gratulerer vår lærling Tor Espen Ovesen ved Britannia Hotel med seier i Asko Trondheimscup!!
Semifinalen i det som lokalt heter Asko Trondheimscup, ble gjennomført lørdag 24. oktober med 11 kokkelag og tre servitører. Konkurransen foregikk på Strinda Videregående skole som er et svært velegnet sted for en slik konkurranse. Deltakere i semifinalen var kokkelag fra Bula NeoBistro, Clarion Hotel & Congress Trondheim, Britannia Hotel, E.C. Dahls Pub og Kjøkken og To Rom og Kjøkken.
Vinner blant servitørlærlingene, som med seieren i Asko Trondheimscup også skal videre til Stavanger 06. til 07. februar 2021, ble Tor Espen Ovesen fra Britannia Hotel.
Les mer
Read More
Slik er det å være lærling i hotellbransjen nå
Koronatest, strenge krav til smittevern og «husarrest». Slik har det vært for lærlingene som skal bli kokk, servitør og konditor, på det eksklusive Britannia Hotel i Trondheim
Les mer
Read More
Hvordan arrangere trygge julebord?
Restaurantbransjen møter julebordsesongen med en halvering i bestillinger sammenlignet med i fjor. Nå lanserer NHO Reiseliv en julebordveileder som skal gjøre det trygt for bedrifter å arrangere julemiddag eller julelunsj for sine ansatte.
Les mer
Read More
Nå renner elva riktig vei for vår medlemsbedrift "Rive Gauche"
På høyre bredd av Nidelva, ved historiske Gamle Bybro, og med vibber fra latinerkvarteret på venstre bredd av elva La Seine i Paris, er det i dag klart for åpning av nyeste tilskudd til Trondheims restaurantverden – en franskinspirert bistro med det noe mystiske navnet «Rive Gauche a droite».
Les mer
Read More
Vi har fått 3 nye medlemsbedrifter i høst!
Vi har fått 3 nye medlemsbedrifter i høst!
Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen :-)!!
Read More
Vi flytter !!!
1 desember flytter vi til Sluppenveien 12E!!!
Flinke arbeider holder nå på å bygge, ordne, rive og gjøre klart til nytt kjøkken, restaurant, kursrom og kontorer.
Når vi fyller 30 år skulle det bare mangle at vi spanderer kake på disse arbeiderne:-)!!
Read More
"Nye" Speilsalen er klar for nye eventyr
I februar i år ble Speilsalen på Britannia Hotel belønnet med en Michelin-stjerne. Få måneder etterpå ble restauranten stengt. Nå står den frem i ny drakt.
LES MER
Read More
Uttak til NorgesCup 2021 for kokkelærlinger (Asko Trondheimscup)
Asko serverig og NKL Trondheim arrangerer konkurranse for uttaking av Norgescup 2021 for kokkelærlinger i Trøndelag. PÅMELDINGSFRIST 14 SEPT. 2020.
Les mer.
Read More
Har satt Trondheim på det internasjonale kartet!
Britannia er «Årets markedsfører» i Trondheim. «Britannia Hotel har satt Trondheim som by på det internasjonale kartet», skriver juryen i sin begrunnelse. Utdelingen fant sted under Markedskonferansen i Trondheim torsdag 27. august.
Les mer
Read More
Nydelig mat (nok en gang) fra Restaurant og matfag
Under gårdagens bli kjent-dag på skolested Frøya, sørget Restaurant- og Matfagelevene på Vg2 for en smakfull laksewrap. Et stort takk til SalMar som alltid stiller opp med laks!
Read More
Gjestene gir Hotell Frøya toppkarakter!!
Hotell Frøya er gjestenes favoritt. For tredje år på rad utmerker de seg på verdens største reisenettsted som vinner av "Travelers' Choice". Der er de i godt selskap med verdens beste hoteller.
Read More
Audi har 35 000 gjester innom lokalene sine i løpet av året: -Det er så magisk
Gårdslokalene skulle feiret 200 års jubileum i år. Akkurat slik ble det ikke, men daglig leder Audi fortviler ikke. – 2021 blir et pangår, konstaterer hun.
Les hele artikkelen her
Read More