OKHRT
Kurs Nyheter Utplassering Medlemsbedrifter
Ledige læreplasser
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om oss Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursNyheter Om OKHRT Om oss Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Kontakt UtplasseringMedlemsbedrifter
OKHRT
Ledige læreplasser
Kreative løsninger i Koronatiden
Kretive løsninger i koronatiden.jpg

Med kreative løsninger har lærerne ved restaurant - og matfag sikret at elevene når alle mål på læreplanen. Dette på tross av strenge koronarestriksjoner
-
På tross av et veldig annerledes år med mange restriksjoner, synes jeg vi har vært løsningsorienterte og fått til mye likevel, smiler faglærer Ellen Johansen. LES MER

NyheterMarit KlevApril 12, 2021restaurantogmatfag
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Lærling til høsten? Rive Gauche søker 1 kokklærling

NyheterMarit KlevApril 12, 2021kokk, lærling, lærlingeplass, læreplass, ledig læreplass, restaurantogmatfag, restaurant, Rive Gauche
Next

Vi ønsker Søstrene Karlsen velkommen som medlemsbedrift:-). PS: De søker lærling

NyheterMarit KlevApril 7, 2021ledig læreplass
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter