OKHRT
Kurs Utplassering Medlemsbedrifter
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursUtplasseringMedlemsbedrifter Om OKHRT Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
OKHRT
Kreative løsninger i Koronatiden
Kretive løsninger i koronatiden.jpg

Med kreative løsninger har lærerne ved restaurant - og matfag sikret at elevene når alle mål på læreplanen. Dette på tross av strenge koronarestriksjoner
-
På tross av et veldig annerledes år med mange restriksjoner, synes jeg vi har vært løsningsorienterte og fått til mye likevel, smiler faglærer Ellen Johansen. LES MER

NyheterMarit KlevApril 12, 2021restaurantogmatfag
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Lærling til høsten? Rive Gauche søker 1 kokklærling

NyheterMarit KlevApril 12, 2021kokk, lærling, lærlingeplass, læreplass, ledig læreplass, restaurantogmatfag, restaurant, Rive Gauche
Next

Vi ønsker Søstrene Karlsen velkommen som medlemsbedrift:-). PS: De søker lærling

NyheterMarit KlevApril 7, 2021ledig læreplass
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter