OKHRT
Kurs Utplassering Medlemsbedrifter
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursUtplasseringMedlemsbedrifter Om OKHRT Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
OKHRT

Slik er det å være lærling i hotellbransjen nå

Slik er det å være lærling.jpg

Koronatest, strenge krav til smittevern og «husarrest». Slik har det vært for lærlingene som skal bli kokk, servitør og konditor, på det eksklusive Britannia Hotel i Trondheim

Les mer

NyheterMarit KlevNovember 2, 2020Lærling, Covid19
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Vi gratulerer vår lærling Tor Espen Ovesen ved Britannia Hotel med seier i Asko Trondheimscup!!

NyheterMarit KlevNovember 10, 2020Asko Trondheimscup, Kokk, Lærling, Servitør
Next

Hvordan arrangere trygge julebord?

NyheterMarit KlevOctober 29, 2020julebord, Corona, Covid19, smittevern, Restaurant
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter