OKHRT
Kurs Utplassering Medlemsbedrifter
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursUtplasseringMedlemsbedrifter Om OKHRT Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
OKHRT
Hvordan arrangere trygge julebord?
Julebord.jpg

Restaurantbransjen møter julebordsesongen med en halvering i bestillinger sammenlignet med i fjor. Nå lanserer NHO Reiseliv en julebordveileder som skal gjøre det trygt for bedrifter å arrangere julemiddag eller julelunsj for sine ansatte.

Les mer

NyheterMarit KlevOctober 29, 2020julebord, Corona, Covid19, smittevern, Restaurant
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Slik er det å være lærling i hotellbransjen nå

NyheterMarit KlevNovember 2, 2020Lærling, Covid19
Next

Gratulerer med dagen alle kokker!! I dag er det den internasjonale Kokkdagen!

NyheterMarit KlevOctober 20, 2020kokk, international chefs day
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter