OKHRT
Kurs Nyheter Utplassering Medlemsbedrifter
Ledige læreplasser
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om oss Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursNyheter Om OKHRT Om oss Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Kontakt UtplasseringMedlemsbedrifter
OKHRT
Ledige læreplasser
Strinda vgs. presenterer: Restaurant & Matfag!
20200616_100621.jpg

Se filmen: https://youtu.be/pfg3WryzBAU

NyheterMarit KlevJune 16, 2020restaurantogmatfag, lærling, kokk, servitør, konditor, baker, Strindavgs.
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Ny Medlemsbedrift: Robust Bistro !!

NyheterMarit KlevJune 24, 2020lærling, lærlingeplass, Lærebedrift
Next

Pilotprosjekt: Ta høyere utdanning i bærekraftig matproduksjon og forbruk

NyheterMarit KlevJune 8, 2020bærekraft, matproduksjon, studie
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter