OKHRT
Kurs Utplassering Medlemsbedrifter
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursUtplasseringMedlemsbedrifter Om OKHRT Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
OKHRT
Pilotprosjekt: Ta høyere utdanning i bærekraftig matproduksjon og forbruk

Studie i bærekraftige matopplevelser

En høyere yrkesfaglig utdanning i bærekraftige matopplevelser starter i Mosjøen 23. september. Den er den aller første i sitt slag.

Les mer

NyheterMarit KlevJune 8, 2020bærekraft, matproduksjon, studie
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Strinda vgs. presenterer: Restaurant & Matfag!

NyheterMarit KlevJune 16, 2020restaurantogmatfag, lærling, kokk, servitør, konditor, baker, Strindavgs.
Next

Tang og Tare på timeplanen

Marit KlevJune 3, 2020
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter