OKHRT
Kurs Nyheter Utplassering Medlemsbedrifter
Ledige læreplasser
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om oss Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursNyheter Om OKHRT Om oss Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Kontakt UtplasseringMedlemsbedrifter
OKHRT
Ledige læreplasser
Gull til lærlingene våre Fredrik Totland og Ingrid Aas i Nordisk mesterskap for kokkelærlinger. (Copy)

Ingrid og Fredrik er lærlinger ved vår medlemsbedrift Britannia Hotel. De ble mesterskapets og tidenes yngste vinnere. Vi gratulerer!!

Les mer: https://www.facebook.com/Britannia.Hotel/posts/5357627354296368

NyheterMarit KlevApril 25, 2022nordisk mesterskap for kokklærlinger, gull
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Nok et gull til vår medlemsbedrift Britannia Hotel og lærlingene der

NyheterMarit KlevMay 3, 2022gull, kokk, asko servering, Norgescup for kokk og servitørlærlinger 2022
Next

Melina W. Brekke "Årets Commis" under "Årets unge kokk 2021" forteller hvorfor hun ble lærling og læretiden (Copy)

NyheterMarit KlevDecember 8, 2021Commis, kokk, kokkfaget, oppvask, bli kokk
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter