OKHRT
Kurs Utplassering Medlemsbedrifter
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursUtplasseringMedlemsbedrifter Om OKHRT Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
OKHRT

De 3 stuer

De 3 stuer.jpg

De Tre Stuer er ensbetydende med kvalitet og godt håndverk, som å ha en restaurant på jobben.

Vår ambisjon er å skreddersy en sunn og variert meny som møter dine ansattes og kunders krav til god mat. Vi utvikler våre menyer på kortreiste og økologiske råvarer i sesong, der alt lages fra bunnen av våre faglærte kokker.

Les mer om de 3 stuer
KOKKFAGETMarit KlevApril 28, 2020Godkjent lærebedrift
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Bergstaden Hotell

REISELIVSFAGETMarit KlevApril 28, 2020Godkjent lærebedrift
Next

Emilies eld

SERVITØRFAGETMarit KlevApril 28, 2020Godkjent lærebedrift
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter