OKHRT
Kurs Nyheter Utplassering Medlemsbedrifter
Ledige læreplasser
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om oss Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursNyheter Om OKHRT Om oss Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Kontakt UtplasseringMedlemsbedrifter
OKHRT
Ledige læreplasser

Emilies eld

Emilies eld (2).jpg

Velkommen til et moderne kjøkken med tydelig samspill mellom norske råvarer og moderne kjøkkenteknikk. Kjøtt og fisk tilberedes over restaurantens grill for å få frem de karakteristiske smakene. Nyt en 5 retters middag med sesongens råvarer eller velg din favoritt fra vår populære meny

Send søknad til Emilies Eld
Les mer om de Emilies eld
SERVITØRFAGETMarit KlevApril 28, 2020Godkjent lærebedrift
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

De 3 stuer

KOKKFAGETMarit KlevApril 28, 2020Godkjent lærebedrift
Next

Fosen Folkehøgskole

KOKKFAGETMarit KlevApril 28, 2020Godkjent lærebedrift
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter