OKHRT
Kurs Utplassering Medlemsbedrifter
Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker
Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
Yrkene Yrkene Kokk Servitør Ernæringskokk Reiseliv Konditor Baker KursUtplasseringMedlemsbedrifter Om OKHRT Om OKHRT Om OKHRT Visjon Våre samarbeidspartnere Nyheter Læreplasser Kontakt
OKHRT

Aisuma restaurant & bar

Aisuma (2).jpg

God mat i lune omgivelser – det er AiSuma. Her får du middelhavsinspirerte retter med mye smak og ekstra fokus på steak og grill. Vi er ambisiøse på kjøkkenet, men aldri jålete.

Send søknad til Aisuma
Les mer om Aisuma
Marit KlevMay 5, 2020Godkjent lærebedrift
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0 0 Likes
Previous

Scandic Solsiden

Marit KlevMay 6, 2020Godkjent lærebedrift
Next

Banksalen restaurant

KOKKFAGETMarit KlevApril 28, 2020Godkjent lærebedrift
Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag i Trøndelag
Sluppenvegen 12E,
Trondheim,
Norge
93836435 marit.klev@olk.no
Hours
Mon 08:00 til 16:00
Tue 08:00 til 16:00
Wed 08:00 til 16:00
Thu 08:00 til 16:00
Fri 08:00 til 16:00
 

Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag

 
HjemKokkefagetServitørfagetErnæringskokkfagetReiselivsfagetKonditorfagetBakerfagetSamtykkeerkleringKontakt ossStatutter