Daglig leder

Steinar Iversen

Steinar har vært ansatt siden mai 2007. Før dette har han arbeidet i flere ledende stillinger i dagligvarebransjen. Steinar er utdannet kokk ved Hotell Continental i Oslo hvor han også jobbet som kokk. Han har flere lederkurs og har vært leder av prøvenemda i butikkslakterfaget.

Steinar har det overordnede ansvar for den daglige driften av opplæringskontoret, i tillegg til oppfølging av lærlinger.

Telefon: 73 01 61 78 | Mobil: 46 82 69 45
E-post: steinar.iversen@olk.no

 

Rådgiver

Øystein Kvåle

Erfaring som kokk, læretid ved Cafê ludvik på Oppdal, kokk og eier fra Sans a.s, kjøkkensjef ved Bårdshaug Herregård , lærer fra Meldal vgs. Har hadd opplæring og fagansvar for lærlinger, erfaring fra personalledelse, strategi, forretningsdrift og styrearbeid.

Ellers har Øystein tatt mellomlederutdanning ved NHO sitt kompetanseprogrammet kompetent, innovasjon, styrearbeid, strategi og ledelse ved BI. Øystein har en generell forkjærlighet for bruk av lokalmat og har jobbet mye med produsenter med lokal og kortreist mat.

Mobil: 916 76 053
E-post: oystein.kvale@olk.no

RÅDGIVER

MARIT KLEV

Marit har bakgrunn fra reiseliv og hotell. Hun har jobbet både som reiseleder og resepsjonist. Marit har erfaring fra både store og små hoteller og har hatt opplæringsansvar for lærlinger og nyansatte der hun har jobbet. Hun har fagbrev i resepsjonsfag og bachelor i rådgivning og voksnes læring fra NTNU.

Mobil : 938 36 435

E-post : marit.klev@olk.no

 
Steinar-iversen-Opplæringskontoret-for-hotell-og-restaurantfag-i-Sør-Trøndelag
 
 
oystein-kvaale-Opplæringskontoret-for-hotell-og-restaurantfag-i-Sør-Trøndelag